
























Отель: Voi Kiwengwa Resort
Стоимость тура
- перелет;
- проживание в отеле;
- питание по программе;
- трансфер аэропорт — отель — аэропорт;
- медицинская страховка.
- дополнительное питание;
- дополнительные экскурсии;
- личные расходы.
Описание отеля
KATEGORIA
****
REGION
ZANZIBAR
OPIS
Data otwarcia 1997 rok
Odnowiony w 2019 roku
Na terenie hotelu 3 restauracje, 2 bary, basen odkryty, sejf w recepcji (płatny)
POŁOŻENIE
ok. 500 m od centrum wioski Kiwengwa, ok. 45 km od lotniska na Zanzibarze
INTERNET
· bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach
PLAŻA
ok. 200 m Kiwengwa, publiczna, piaszczysta, wydzielona część hotelowa
Bezpłatne leżaki, ręczniki (kaucja)
ZAKWATEROWANIE
200 pokoi (25 budynków w niskiej zabudowie)
Typy pokoi
· pokój comfort 2-os. (ok. 30 m2), klimatyzacja, łazienka (prysznic, suszarka), lodówka, balkon lub taras, widok na ogród lub basen
WYŻYWIENIE
· restauracja główna i bar
All inclusive
· śniadanie (7.30-10.00)
· obiad (12.45-14.15) w formie bufetu w restauracji głównej Ngalawa
· kolacja (19.45-21.15) w formie bufetu w restauracji głównej Ngalawa
· przekąski w Baobab Café (11.00-18.00);
· pizza w restauracji Garden Pizzera (19.45-21.15 -wymagana wcześniejsza rezerwacja)
· napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00)
Dodatkowo płatne napoje importowane oraz wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane, napoje energetyczne
SPORT I ROZRYWKA
· tenis stołowy
· siatkówka plażowa
· animacje
DODATKOWO PŁATNE
· centrum Spa & Wellness
· kort tenisowy
DLA DZIECI
· łóżeczko (na życzenie)
· pokój zabaw dla dzieci
· krzesełka i menu w restauracji
WAŻNE INFORMACJE
Cena nie zawiera — opieki polskojęzycznego rezydenta
*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.
Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.